Daily Movie Quotations
Here are the Movie Quotations ...
Movie: Old School(2003)
Beanie:
Max, can you earmuff for me? We are going to get so much ass here, it's going to be sick. I'm talking like crazy boy band ass.
Movie: The Dark(1979)
Sherman Moss:
I think I would rather see brains on the sidewalk, than those swim suit shows.
Movie: Unbreakable(2000)
David Dunn:
[talking to Elijah on phone] I've never been sick, I've never been injured... what do I do now?
Elijah Price:
Go to a place where people are... you won't have to wait very long.
Movie: The Usual Suspects(1995)
McManus:
There's nothing that can't be done.
Movie: The Quick and the Dead (TV)(1987)
Con Vallian:
Why is it that the man who begs for mercy never gives it?
Movie: Back to the Future Part III(1990)
[at a weapons checkpoint, Strickland holds a shotgun on Tannen]
Buford "Mad Dog" Tannen:
Marshall Strickland. I didn't know you was back in town.
Marshall Strickland:
If you can't read the sign, Tannen, I presume you can read THIS.
Movie: Unzipped(1995)
Isaac Mizrahi:
I would throw my hat up in the air, but you don't want to see my hair today.
Latest Movie News
Receta criolla de la señora
Thu, 16 Oct 2008 05:51:00 +0000
Compruebe hacia fuera esta receta deliciosa para saber si hay la señora criolla, con el whisky de borbón, Madeira y el jarabe de la granadina. 1 whisky de borbón del 1/2 onza 1 el 1/2 onza Madeira
1 jarabe de la granadina del tsp vierte todos los ingredientes en un medio lleno de cristal de mezcla con hielo agrietado.
Pozo del Stir.
Filtre en un vidrio de coctel.
Adorne con una cereza de marrasquino roja y verde, y servicio.
Sirva en un vidrio de coctel.
Receta de Creme de Gin
Thu, 16 Oct 2008 02:00:00 +0000
Una receta de tentación para Creme de Gin, con ginebra, creme blanca de menthe, el jugo de limón, el zumo de naranja y el huevo. 1 ginebra del 1/2 onza 1 clara de huevo
el 1/2 onza creme blanca de menthe
jugo de limón del tsp 2
el zumo de naranja del tsp 2 vierte todos los ingredientes en una coctelera de coctel media llena con los cubos de hielo.
Sacuda bien, filtre en un vidrio de coctel, y servicio.
Sirva en ...
Receta carmesí del coctel
Thu, 16 Oct 2008 08:37:00 +0000
Una receta de tentación para el coctel carmesí, con ginebra, puerto de rubíes, jugo de cal y jarabe de la granadina. 1 puerto del rubí del jarabe el 1/2 onza de la granadina del tsp
ginebra de 2 onzas
el jugo de cal fresco del tsp 2 vierte el jugo de la ginebra, de la granadina y de cal en una coctelera de coctel media llena con los cubos de hielo.
Sacuda bien, y tensión en un vidrio de coctel enfriado.
Flote el puerto en tapa, y sirva.
Sirva ...
0 Comments:
Post a Comment
<< Home